У Китаї створили «автобус майбутнього», якому не страшні затори. Відео

2629 1
У Китаї протестували «автобус майбутнього» ТЕВ-1, який дозволяє автомобілям проїжджати під ним.
фото: hromadske.uа

фото: hromadske.uа

Як зазначається, конструкція транспортного засобу нового покоління дозволяє йому їхати на двох опорах, які розташовані по боках автобуса. Автобус обладнаний власними світлофорами і може перевозити до 300 пасажирів, – інформує ГромадськеUA.

Тестували новий транспортний засіб у місті Циньхуандао менш ніж через 3 місяці після його першої офіційної презентації. На думку творців, запуск ТЕВ-1 може призвести до зменшення заторів на дорогах на 35%. Однак, про дату введення в експлуатацію автобуса поки не повідомляють.


Читайте також:
4 Серпня, 2016 21:28
Читач Чесно, це новина мого міста??? Про цей автобус ще на початку тижня постили всі спільноти. Питання: краще гортати лєнту з новинами спільнот, де адміністраторами є тінейджери, чи читати оригінальні новини, написані"професіональними" журналістами?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!