У львівській мерії - пікет та сутички. Фото. Відео. Оновлюється

8958 1
Львівську міську раду оточили спецпризначенці. Також біля самої будівлі встановили турнікети
фото: варта-1

фото: варта-1

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі міськради,  сьогодні, 9 червня, на площі Ринок мають проводити одразу декілька пікетів. Тому, біля будівлі діє посилена охорона.

У той ж час «Вголос» повідомляє, що на площі Ринок зібрались пікети родичів бійців АТО, зоозахисників щодо діяльності ЛКП «Лев», працівників Привокзального ринку і простих львів’ян за бездіяльність міського голови у питанні Грибовицького сміттєзвалища, що призвело до пожежі та загибелі рятувальників.

Сам мер Львова Андрій Садовий раніше особисто звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про те, що є небезпека захоплення державних органів влади. Власне через це МВС і дало команду стягнути Національну гвардію до будівлі Ратуші.

На людей напустили газ, вже є перші жертви. У сесійній залі зчинилася бійка активістів.

Як повідомляє zaxid.net до протестувальників, які зібралися біля входу до Ратуші, вийшов в.о. начальника управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський, який порадив присутнім дивитися трансляцію сесії онлайн. Проте УНА-УНСО, ГО «Сокіл» та інші праві організації прорвалися через кордон правоохоронців та увійшли до сесійної зали.

Міська рада о 8 ранку. Фото: варта-1

У сесійній залі протесувальники захопили трибуну, де сталася штовханина.

Зараз у міськраді вібувається засідання сесії. 


Читайте також:
9 Червня, 2016 23:30
Сашко А хто має бути прези
дентом??? 40 років скидали сміття і всіх все влаштовувало:народ, облраду, губернаторів, голів сільради Грибович, міську раду. Я приношу своє глибоке співчуття рідним і близьким загиблих героїв, які виконували свій професійний обов'язок, але давайте думати головою і не перетворюватись на зграю лінчувальників - срали всі, а наказувати будемо Садового. Львів ласий шматок і є багато бажаючих його захопити і цим бажаючим здається, що настав їхній 'зоряний час', поїдьте в інші міста України, подивіться як там, і ви побачите, що Львів це 'цукерка' - яку давно хтось хоче з'їсти... не ведіться на пропаганду, не будьте стадом, думайте кому було вигідно влаштувати цю катастрофу, вибори президента України не за горами - час позбуватись конкурентів... думайте
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!