У Львові буде мотузковий парк для дітей

5887 5
Діти віком від 3 до 14 років матимуть змогу відвідати унікальний в Україні мотузковий парк, який почне функціонувати від суботи, 11 квітня.

Це перша смуга перешкод в Україні для дітей від 3 років. Мотузковий парк складається з 14 етапів та 2 зіплайнів. На території майданчику також облаштований батут, гамаки та гойдалки.

Нова дитяча атракція розташована в районі центральної алеї парку посередині. Ідея запозичена з Польщі. Власники запевняють, що майданчик є максимально безпечним та має усі відповідні європейські сертифікати.

Працюватиме атракція у Парку культури імені Богдана Хмельницького з 9.00 до 21.00 год. без вихідних.

Денний абонемент коштуватиме 20 грн. у будні і 30 грн. у вихідні.


Читайте також:
17 Квітня, 2015 10:13
Наталя були в понеділок і заплатили 40 грн за дитину 3 р. і маму, за тата треба було ще доплатити 20 грн, питається за що? Парк не поганий, але дітям маленьким там нема чого робити, бо старші їх затовчуть і хамство "касирів" відбиває все бажання йти туди ще раз навіть з старшими дітьми. Крім того немає туалету, куди з дитиною бігти? І квиточків не дають ніяких, ще й хамлять, що якшо хочете здачу, то йдіть собі міняйте....обслуговування ЖАХливе
14 Квітня, 2015 15:52
олена Були сьогодні.Так дітям сподобалось, але брати з батьків гроші-це хамство.Я спитала за що я плачу гроші, адже не користуюсь ніякими послугами, бо їх там просто нема, але відповіді не отримала.Площадка не до кінця обладнана, батут монтували, а зіплайну взагалі не має.Діти,звісно,недоліки не помічають, і чому один з батьків зайшов з ними, а другій стоїть за парканом вони не задумуються.Ні квитків, ні туалету- сказали все буде пізніше.Але я думаю,що треба все довести до пуття, а тоді відкриватись.Ну а відповідь( не знаю хто це був, але батут монтував) " не подобається- то не йдіть"може і правильна, але, як на мене,так не має бути.
12 Квітня, 2015 17:58
Анна Питання до організаторів! Чому плату беруть з батьків маленьких діточок? Хіба мама трирічної дитини заходить побавитись? Таку малечу саму на майданчик не відпустиш, адже старші дітки носяться по головах (сьогодні сама це бачила)!!! Отже, батьки старших дітей стоять спокійно за парканом, а за меншими мами приглядають, щоб старші їх не затовкли! І платять і за себе, і за дитину! Це просто хамство!!!
10 Квітня, 2015 22:15
Окс біля медику звиклий мотузковий парк не оснащений як цей
10 Квітня, 2015 16:54
Юрко Давно існує в парку біля "Медику"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!