У Львові через дефіцит пального призупинили роботу кількох маршруток

4467 0
Наразі не курсують маршрути №10, 11, 33, 43, 45, а маршрут №61 скоротили.
фото: iat.org.ua

фото: iat.org.ua

Через дефіцит пального у Львові оптимізували роботу 20% громадського автотранспорту. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Читайте також: У Львові курсують автобуси для переселенців. Куди можна доїхати

Так, наразі не курсують маршрути №10, 11, 33, 43, 45. Маршрут №61 скорочено до пл. Різні, а маршрут №34 дублює автобус №20.

Зазначимо, що на маршрутах, роботу яких призупинили, курсувало від 1 до 3 автобусів і був невеликий пасажиропотік, тож вони були збитковими. Деякі з них – наприклад, маршрут №45 – зняли ще під час пандемії.

Маршрути з високим пасажиропотоком працюють без змін. Натомість замість призупинених автобусів курсує електротранспорт.

Щодо електротранспорту, то наразі не курсує тролейбус №29 сполученням «Університет – Аеропорт». Також перестав їздити №5а (м. Винники – площа Різні), натомість відновили №36а, як це було раніше.

Читайте також: Які маршрути у Львові тимчасово не курсують під час воєнного стану

Нагадаємо, що від 24 лютого низка маршрутів громадського транспорту у Львові призупинили свою роботу. Деякі автобуси не курсують з метою оптимізації та економії ресурсів, зокрема палива, а також через те, що їх забирають на потреби ЗСУ чи переселенців. Детальніше читайте у новині Тvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!