Політична реклама

У Львові демонтують сцену Євромайдану

1652 0
Наступного тижня сцену львівського Євромайдану демонтують

Із неділі, 30 березня, після того, як мине сорок днів за Небесною сотнею, львівський Євромайдан переформатують. Із проспекту Свободи заберуть намети, а сцену демонтують взагалі, повідомляє  Zik.

Однак організатори кажуть, що повністю ліквідовувати львівський Євромайдан не збираються. Мовляв, попереду ще чимало нових призначень, які саме тут і узгоджуватимуть із громадою.

«Навіть, якщо ми фізично перемістимось, змінимо формат Майдану, все одно ми  постійно реагуватимемо на всі проблеми, які є зараз в області. Це буде або мала сцена, або підніжжя пам’ятника Шевченкові, де ми встановимо необхідне технічне забезпечення і проведемо віче», – розповів співкоординатор львівського Євромайдану Роман Брезніцький.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!