У Львові хочуть створити «чорний список» проєктантів, які не аналізують дорожню ситуацію

7758 0
Рішення розглянуть на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху.
Фото: орест Олеськів/Фейсбук

Фото: орест Олеськів/Фейсбук

У Львові ініціюють створення «чорного списку» проєктантів, які не враховують дорожню ситуацію під час тих чи тих змін на вулицях. Про це на своїй фейсбук-сторінці написав керівник управління транспорту міськради Львова Орест Олеськів.

За словами Ореста Олеськіва, він винесе це питання на розгляд комісії з безпеки дорожнього руху.

«На наступному засіданні КБДР я ініціюю створення чорного списку проєктантів, які недобросовісно виконують свою роботу і не аналізують дорожню ситуацію, щоб заборонити їм виконувати будь які проєкти для Львова», – написав Орест Олеськів.

Читайте також: Чи працюють делініатори на площі Франка у Львові. Відео

Однією з причин, що спонукала до такої ініціативи, говорить керівник управління транспорту, стало встановлення стовпців на вул. Личаківська – Пасічна, де проєктант не врахував габарити, необіхідні для повороту великих 12-метрових автобусів та іншого габаритного транспорту.

Тож частину стовпців на ділянці прибрали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!