У Львові євреї і християни разом молитимуться за жінок

1914 1
8 березня у Римо-католицькій парафії св. Йоана Павла (вул. Хуторівка 35А, каплиця Філософсько-богословського факультету УКУ) єврейські громади співатимуть молитву на вшанування жінок.

Про це повідомили в прес-службі міської ради. 
  
О 12.00 Рабин Сіва Файнерман, помічник головного рабина України, прочитає лекцію «Біблія про жінку. Як стати ще гарнішою». Як зазначив отець Григорій Драус, 8 березня не є суто християнським святом, але, оскільки для багатьох людей цей день є важливим, чому не звертати уваги цього дня на найпрекрасніший дар Бога, яким є жінка? Важливим є сьогодні відкрити наново значення покликання жінки, підкреслив він. 
 
У католицький службі візьмуть участь гості з єврейської синагоги. З традиційними єврейськими піснями в сучасному звучанні виступлять Наталія Вакшинська і Євген Тепер. Інша спільнота – студентський клуб «Гілел» – співатиме духовні пісні. 
 
 
На заході буде можливість взяти участь у короткому майстер-класі і навчитись, як з простих матеріалів (папір, клей) зробити дешевий, але гарний подарунок власноруч. Заняття проводитимуть Володимир і Анна з педагогічного товариства з Рівного. Початок майстер-класу - об 11:00
 

Читайте також:
12 Березня, 2015 05:36
Наталія відео-фрагмент [***]s://youtu.be/kQqQnFfMvmU [***]s://[***].facebook.com/vakshynska
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!