У Львові на вулицях Франка та Братів Рогатинців підремонтують будинки

1836 0
Аварійні будинки на вул. Братів Рогатинців, 28 та вул. І. Франка, 92 відремонтують за рахунок коштів резервного фонду Львівської міської ради.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 10 жовтня кошти будуть перераховані на рахунки Галицької районної адміністрації, яка виступатиме замовником робіт, пише ZAXID.NET.

Зокрема для проведення робіт для виведення з аварійного стану житлового будинку по вул. Братів Рогатинців, 28 буде виділено 244,2 тис грн., а для відновлення будинку по вул. І Франкка, 92 165,7 тис грн.

Будинки ремонтуватимуть відповідно до рішення комісії, яка визнала їх такими, що можуть призвести до виникнення надзвичайної ситуації та нанести шкоду життю та здоров’ю мешканців.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!