Політична реклама

У Львові не залишилося вільних готельних номерів на новорічні свята

1434 0
Цьогоріч на новорічно-різдвяні свята у Львові очікують 300 тисяч туристів.

У львівських готелях майже не залишилось вільних номерів. “Ми звели інформацію по малих та великих готелях, тож, на час святкування Нового року практично нема вільних номерів. У більшості хостелів також заброньовані номери, - говорить Галина Малець, начальник управління туризму Львівської міськради. Тому на Новий рік у Львові точно буде багато туристів”.

Не менше гостей очікують і на різдвяні свята. “До Львова гості їдуть за атмосферою. До прикладу, на Різдво до Львова їдуть переважно українці, зокрема, зі Сходу. Так було у попередні роки і ця тенденція зберігається цьогоріч”, -- додає пані Малець.

Начальник управління туризму додала, що охочі відвідати Львів під час новорічних свят все ще можуть зарезервувати номери, як правило, по кілька вільних місць залишається у великих готелях.

Нагадаємо, що минулого року Львів під час новорічно-різдвяних свят відвідало орієнтовно 250 тисяч туристів.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!