У Львові пластуни облаштують таборове містечко. Де і коли?

1981 0
Втретє поспіль львівські пластуни збираються у вересні, щоб пригадати таборове літо та почати новий сезон пластування. Програма передбачає молебень, урочисте відкриття навпроти Ратуші та діяльність Пластового містечка із заходами для пластунів, львів’ян та гостей міста.
Фото: lvivtoday.com.ua, elios.org.ua, photo.online.ua

Фото: lvivtoday.com.ua, elios.org.ua, photo.online.ua

Розпочинається святкування у неділю, 20 вересня, з Літургії у Гарнізонному храмі святих Петра і Павла, що на вул. Театральній. Звідти колони пластунів вирушать до площі Ринок, де відбуватиметься офіційне відкриття заходу.

Головною атракцією Відкриття пластового року стане Пластове містечко, котре стоятиме у сквері навпроти ЛОДА (вул. Винниченка) – справжній табір з наметами та гігантськими дерев’яними спорудами, де функціонуватиме багато атракцій, що презентують Пласт громадськості: медичний штаб (військовий і цивільний), радіоточка, фотовиставка, спортивні та настільні ігри, конкурси з призами, інфостенд, крамничка, пластова кухня, екоточка, мистецькі майстерки та технічна студія «LEGO-Винахідник» .

Програма акції:

11:00-12:30 – Літургія (храм св. Петра і Павла)

13:00-13:30 – Церемонія відкриття заходу (площа Ринок)

12:00-19:00 – Діяльність Пластового містечка (сквер навпроти ЛОДА, вул. Винниченка)

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!