У Львові перекриють підземний перехід з Валової до площі Соборної

4461 1
А від сьогодні, 13 лютого, прохід через ділянку перекрили частково.

Із понеділка, 17 лютого, у Львові повністю перекриють прохід через підземний перехід з вул. Валової до пл. Соборної. Про це повідомляє Гаряча лінія міста Львова.

На ділянці ведуть капітальний ремонт території між вул. Винниченка та оборонним муром ансамблю монастиря Бернардинів (Церква св. Андрія).

А від сьогодні, 13 лютого, прохід через ділянку перекрили частково.

Нагадаємо, що біля Глинянської брами, що веде до Бернардинського комплексу, облаштують новий громадський простір із містком через фонтан. За проєктом, тут облаштують підпірні стінки з лавками, відремонтують сходи, що ведуть у підземний перехід та замінять покриття плитки на тротуарах.

Також на території нового простору має з’явитися потічок та місток, а ще тут висадять дерева і клумби, встановлять дерев’яні лавочки вздовж стін оборонного муру та зовнішнє освітлення.


Читайте також:
13 Лютого, 2020 19:21
Дмитро Але все одно - прохід з Личаківської/Митної у дворік церкви і далі на Соборну залишать! Так що можна і надалі проходити через перехід!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!