У Львові продаватимуть одяг та взуття, щоб зібрати кошти для тварин

2000 0
У суботу, 27 вересня, у Львові проведуть GARAGE SALE для того, щоб зробити будки і вольєри для собак, що перебувають у ЛКП "Лев".
Фото: modularhomeowners.com

Фото: modularhomeowners.com

"Збираємо кошти для оплати робіт по виготовлення будок і обладнанню вольєрів для собак, що перебувають в ЛКП "Лев". Дехто знає цей заклад як "гицлярню", але наразі триває активна робота, щоб перетворити цей заклад на щось людське. Для початку, тваринам потрібно створити хоча б мінімальні умови", - анонсують організатори.

Мета розпродажу - зібрати мінімум 1500 грн, які необхідні для оплати робіт з виготовлення будок і облаштування вольєрів для собак, які опинилися в ЛКП "Лев".

Розпродаж планують провести на сходах у проїзді Крива Липа, 2А. Якщо ж буде зовсім штормова погода, то всіх запрошують у приміщення на вул. Чупринки, 22. Всіх охочих долучитись закликають слідкувати за оновленнями щодо місця проведення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!