У Львові проводять опитування щодо кандидатури Супрун на мера

3256 0
Сама Уляна Супрун і партія УГП спростовують такі плани.
фото: Даниїл Тюрін

фото: Даниїл Тюрін

Ексміністерка охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй фейсбук-сторінці повідомила, що соціологічна група «Рейтинг» проводить у Львові телефонне опитування щодо майбутніх місцевих виборів.

Читайте також: Григорій Козловський подав до суду на Українську Галицьку партію

«В опитуванні моє ім’я згадується серед імен кандидатів на пост міського голови від Української Галицької Партії (УГП). Також, коли опитуваним пропонують назвати політичну силу, то в переліку партій лише у випадку УГП називають ще й моє прізвище», – каже Уляна Супрун і називає це брудною технологією.


Зображення: Уляна Супрун

Вона додає, що у «Рейтингу» кажуть, що опитування не буде публічним, бо його роблять на замовлення приватного клієнта, чиї дані не можуть розголошувати.

«Не була і не є членом жодної з політичних партій в Україні. Якби я планувала брати участь у тих чи інших виборах — ви б дізналися про це від мене, а не з пліток чи замовних опитувань», – каже Уляна Супрун.

Читайте також: Зараз не йду, наступного року - подумаю. Хто може стати новим мером Львова

Водночас, як повідомили Tvoemisto.tv в УГП, партія не замовляла у групи «Рейтинг», про яке пише Уляна Супрун, і сподіваються дізнатись імя справжнього замовника.

«Наразі ми не розглядаємо кандидатуру пані Уляни Супрун на кандидати в мери Львова від нашої партії, але залишаємось вдячними за її патріотизм, незламну позицію та спробу боротися з корупцією. Ми також направимо листа до агенції “Рейтинг” з проханням зазначити замовника опитування», – кажуть в УГП.

Tvoemisto.tv звернулось за коментарем до соціологічної групи «Рейтинг», але наразі відповіді не отримало.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!