У Львові ремонтують дороги й хідники. Адреси

2412 0
У Львові тривають ремонтні роботи вулиць Личаківської, Чернівецької, Богданівської, Пулюя та Трускавецької. Влітку розпочнуть роботи на вул. Замарстинівській.

У планах на цей рік шляхопровід на вул. Ковча та ремонт дороги в Білогорщі. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як розповів в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець, наразі тривають роботи з влаштування дороги на вул. Пулюя. Також ремонтують частину вул. Трускавецької. Ділянка вул. Трускавецької завжди була ґрунтовою, а зараз облаштовують дорожнє покриття з велодоріжкою та хідниками. Частина робіт вже виконана.

ЛМКП «Львівводоканал» завершив ремонт аварійного колектора, по всій вул. Богданівській будуть викладати верхній шар асфальту. 

Читайте також: Укрзалізниця планує перетворити залізничні вокзали у торгові центри 

Тривають роботи з укладки асфальту на пр. Червоної Калини. Проект по цій ділянці реалізовується вже не перший рік. На території, де був ринок «Санта-Барбара», посередині влаштована нова трамвайна колія, а по боках облаштовують дорогу – асфальтують, кладуть хідники та велодоріжку.

На вул. Ковча розпочнуться підготовчі роботи наприкінці літа, коли буде проведено тендер.

В липні мають розпочати роботи по вул. Замарстинівській на ділянці від вул. Гайдамацької до вул. Липинського.

На вул. Личаківській розпочали робити наступної ділянки – до вул. Котика

На вул. Чернівецькій тривають підготовчі та земляні роботи, а також демонтаж колії.

Ремонтують вул. Зимновідську і Станційну. Це вуличка у приватному секторі. Вже виконано роботи з прокладання каналізації та водопроводів. Хідники будуть вимощені плиткою. Наразі на вул. Станційній тривають роботи з прокладання мереж. Наприкінці червня розпочнеться замощення. 

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!