У Львові знову можуть відключити водопостачання

2200 0
Через затримку платежів зі сторони держави. Львів’яни знову можуть залишитися без водопостачання.
фото: womanway.com.ua

фото: womanway.com.ua

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», досі комунальне підприємство не отримало понад 9 млн. грн. державних відшкодувань за пільги і субсидії споживачів. Саме за ці кошти планувалося покрити заборгованість перед Обленерго. Відтак, є загроза, що енергетики можуть знову відключити насосні станції від електроенергії.

Нагадаємо, 1 лютого за борги «Львівобленерго» відімкнуло від електропостачання насосну станцію «Будзень». Внаслідок цього повністю припинено водопостачання населених пунктів Городок, Зимна Вода та Лапаївка, а у Залізничний район міста Львова вода подається з пониженим тиском. Як пояснили міські водопостачальники, на такий крок ПАТ «Львівобленерго» пішло через заборгованість «Львівводоканалу». Як розповіли Tvoemisto.tv у «Львівобленерго», загалом мова йшла про заборгованість у сумі понад 12 млн. грн. Повідомлення про те, що у випадку несплати «Львівводоканал» буде відключено від електропостачання, енергетики надіслали ще 26 січня.

За даними: ТРК Львів

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!