У Трускавці на Львівщині обмежили масові заходи через поширення коронавірусу

6342 0
Раніше скасування масових заходів анонсували у МОЗ.
Фото: Дивись інфо

Фото: Дивись інфо

У Трускавці на Львівщині обмежили масові заходи через коронавірус. Про це повідомляють на сайті Трускавецької міської ради.

Читайте також: Експрес-тести на визначення коронавірусу привезуть до Львова наприкінці тижня

«Структурним підрозділам Трускавецької міської ради (управлінням, відділам, окремим підрозділам), суб’єктам господарювання міста (незалежно від форми власності) обмежити проведення масових заходів на території міста, проводити їх виключно за нагальної потреби з дотриманням комплексу протиепідемічних заходів визначених планом протиепідемічних заходів щодо запобігання поширення на території Трускавця гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом», – йдеться в протоколі засідання комісії з техногенної безпеки.

Зазначається, що ці вимоги мають виконувати до стабілізації епідситуації або особливого рішення комісії (розпорядження міського голови).

Додамо, що раніше головний санітарний лікар Віктор Ляшко анонсував скасування масових заходів та закриття шкіл по всій Україні, якщо коронавірус буде поширюватись. Сьогодні карантин також оголосили й у Києві.

Читайте також: Чим коронавірус відрізняється від грипу. Пояснення ВООЗ

Наразі в Україні виявили одного хворого на коронавірус, який разом із дружиною прилетів із Італії до Чернівців. Нині він перебуває в Чернівецькій інфекційній лікарні. Ще четверо українців хворі поза межами країни: одна дівчина в Італії та троє пасажирів лайнера Diamond Princess у Японії. Двоє пасажирів лайнера вже вилікувалася. 49 українців також перебувають на круїзному лайнері біля берегів Америки.

У світі ж зафіксували понад 114 тисяч випадків захворювання на коронавірус, із них летальні – понад 4 тисячі, а вилікуватись удалось понад 64 пацієнтам.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!