У центрі творчості на Погулянці на 13-річну дівчинку впала люстра

3500 0
Дівчинка з мамою звернулася до медиків, після чого продовжила участь у фестивалі.
Фото: luxnet.ua

Фото: luxnet.ua

У Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини на вул. Вахнянина, 29 травмувалася 13-річна дівчинка з Кривого Рогу, яка приїхала на фестиваль до Львова. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Під час репетиції дівчинка зачепила ногою люстру, яка впала і пошкодила їй шию. Медики надали дівчинці необхідну допомогу і вона повернулася на фестиваль.

«Дівчинці медики надали допомогу. Зараз вона з мамою вертається з лікарні. Дитину не госпіталізовували. Дівчинка з Кривого Рогу», — розповіла очільниця управління освіти міста Зоряна Довганик.

Як уточнили у міському управлінні освіти, зі слів директора Центру, сьогодні в Центрі проходить не міський фестиваль. Організатори взяли в оренду приміщення для фестивалю.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!