Український гурт Gо-A переміг у престижному конкурсі

1843 0
Перемогу у Vision Music Awards гурт здобув у двох номінаціях.
Фото: Go-A Band

Фото: Go-A Band

Український гурт Go-A, який на цьогорічному Євробаченні посів п’яте місце, став переможцем конкурсу Vision Music Awards у двох номінаціях. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці колективу.

Читайте також: Україна увійшла у ТОП-5 Євробачення 2021. Відео

Зокрема, гурт Go_A здобув перемогу у номінації «Найкраща сценічна постановка», яку надають конкурсантам, які ризикнули на сцені, зробивши захоплююче шоу, та «Найкраще використання реквізиту».

«Євробачення не закінчується ніколи. Ми виграли конкурс Vision Music Awards від найбільшого незалежного оглядача Євробачення Wiwibloggs, відразу у двох номінаціях: «Найкраща сценічна постановка» та «Найкраще використання реквізиту»», – йдеться у повідомленні.

Go-A Band наголосив, що втілити мрії у реальність їм допомогла ціла команда, за що їм дуже вдячні.

Читайте також: Пісня «Шум» гурту Go_A вийшла на перше місце чарту Spotify

Нагадаємо, за результатами гранд-фіналу Євробачення 2021 гурт GO_A посів п’яте місце, в той же час згідно з глядацьким голосуванням – друге. Переможцем став італійський гурт Måneskin, який в глядацькому голосуванні посів перше місце, а за оцінками журі – четверте.

Також пісня SHUM продовжує очолювати рейтинг 50 Viral чарту Spotify.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!