Українці зможуть оформити пільгову іпотеку в «Дії»

1216 0
З 1 жовтня в Україні запрацює програма доступної іпотеки для військових, правоохоронців, медиків та педагогів.
Фото: Дія

Фото: Дія

Міністерство цифрової трансформації України фокусується на тому, щоб запустити послугу з оформлення пільгової іпотеки насамперед у застосунку «Дія». Про це повідомив керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Мстислав Банік, передає Укрінформ.

«Ми будемо фокусуватися на мобільному застосунку «Дія», адже майже у 18 млн користувачів він встановлений. Тому велика кількість людей зможе отримати (послугу з оформлення пільгової іпотеки — ред.) тим більше, що зараз багато переміщених осіб», — зазначив він.

Читайте також: Уряд затвердив програму іпотеки під 3%. Хто може отримати та на яких умовах

Уряд затвердив умови масової іпотеки напередодні, 3 серпня. Згідно з нею, окремі категорії громадян зможуть отримати кредит для купівлі житла під 3% річних на 20 років з початковим внеском 20%. Програма почне діяти з 1 жовтня цього року. Хто може претендувати та на якимовах, читайте в матеріалі за посиланням

Нагадаємо, у застосунку та на порталі «Дія» тепер можна оформити статус безробітного та отримувати щомісячну допомогу. Також раніше у додатку з'явилася послуга для бізнесу, де вони можуть внести зміни до прізвища, імені, по батькові та місцеперебування ФОПа онлайн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!