У роботі «Київстар» стався масштабний збій. Оновлено

5844 0
Інші оператори, як-от Lifecell та Vodafone, працюють в звичному режимі, також справно працює й інтернет від «Київстар»
ілюстративне фото: ednist.info

ілюстративне фото: ednist.info

Сьогодні, 3 вересня, приблизно о 10 годині, в оператора мобільного «Київстар» зв’язку на території Львова стався масштабний збій. Користувачі масово повідомляють, що не можуть ані подзвонити, ані прийняти дзвінок від інших.

Проблему вдалося усунути до 11:00 того ж дня. При цьому мережі 2G і 4G працювали у звичному режимі. Голосовий зв’язок був доступний, а клієнти, в яких Sim-картки підтримують 4G, користувались послугами передачі даних. Складнощі виникали лише в деяких абонентів 3G при доступі до послуг мобільного інтернету. В інших областях України технічних проблем у цей час не було. 

«Компанія приносить вибачення абонентам за короткочасні технічні складнощі», – повідомили в пресслужбі «Київстар».

Читайте також: Мобільним операторам хочуть заборонити списувати гроші за послуги без підтвердження

Додамо, що інші оператори, як-от Lifecell та Vodafone, працювали в звичному режимі, також справно працює й інтернет від «Київстар».

 

 

ТЕГИ: київстар

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!