Київстар відновив мобільний інтернет по всій Україні

822 0
У компанії кажуть, що якість звʼязку поступово покращуватиметься.
Умовне фото

Умовне фото

Мобільний оператор Київстар оговтується після нещодавньої хакерської атаки. Станом на вечір 15 грудня компанія змогла відновити доступ до мобільного інтернету по всій Україні. Про це інформує пресслужба Київстар.

«Ми залишаємось на зв’язку. І намагаємось якомога оперативніше повідомляти про всі новини.  Станом на зараз наша команда відновила доступ до мобільного інтернету у всій країні та активно працює над запуском SMS та відновленням доступу до «Мій Київстар», – йдеться у повідомленні. 

Зазначають, що мережа стабілізується і працює в усіх стандартах, в тому числі 4G. Обіцяють, що скоро якість зв'язку буде покращуватись. 

Читайте також: Збій у Київстар. Абоненти не можуть змінити оператора через нацроумінг

«Навіть якщо зараз вона працює зі зменшеною швидкістю. У деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі зі зв'язком. Проте, наші спеціалісти оперативно їх усувають», – наголошують у компанії. 

Нагадаємо, 12 грудня стався технічний збій у мобільній мережі «Київстар»  Через це тимчасово були недоступними послуги зв'язку та доступу в інтернет. У компанії повідомили, що вони стали мішенню потужної хакерської атаки. 

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!