Від завтра у Львові курсуватиме VIP-транспорт

9085 0
Від п’ятниці, 19 червня, у Львові працюватиме новий вид транспорту. Мікроавтобуси курсуватимуть між Сиховом і центром міста. Перевізники обіцяють пасажирам комфортну поїздку за 15 гривень. Цей експеримент триватиме 3 місяці.
фото: quickbus.com.ua

фото: quickbus.com.ua

Транспортні засоби підвищеного комфорту – так офіційно називають мікроавтобуси. У кожному є 7-8 сидячих місць. Вони працюватимуть у час-пік, інтервал руху – від 10 до 15 хвилин.

«Є автобуси на загал, а є вид транспорту альтернативним до таксі й альтернативним до автобуса. Людина може більше заплатити, але комфортніше добратися до центру», – розповів директор Львівського комунального АТП-1 Михайло Сидорович.

Окремі вимоги до водіїв: вони мають бути привітними, одягнутими в білу сорочку з краваткою, у холодну пору – в піджаку, іменний бедж як обов’язковий елемент робочої форми.

Якщо буде попит, то через місяць підключать додаткові послуги: вай-фай, свіжа газета, вологі серветки і холодна вода. Такий транспорт має конкурувати з таксі. Зараз таксисти за поїздку із Сихова до центру просять від 60 до 80 грн.

Якщо новий транспорт виявиться потрібним для львів’ян, то згодом його побільшає. Будуть рейси до Брюховичів, Винників та Рясного.

Джерело: канал 24


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!