Військовим зі Львова відправили в зону АТО 4 тонни необхідних речей

1450 0
Небайдужі львів'яни вчора, 7 серпня, завантажили близько чотирьох тонн питної води, продуктів харчування, сигарет та одягу для бійців батальйону "Львів", які воюють на сході України в рамках АТО.
Фото: ghall.com.ua

Фото: ghall.com.ua

Допомогу збирали цілим містом - до акції долучились церкви, громадські організації та місцеві підприємці, повідомляє Zaxid.net. 

За словами керівника управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрія Шевціва, такі вантажі відправлятимуть на схід регулярно, адже там перебуває багато львів'ян. 

«Зокрема, цього тижня ми відправили вантаж для батальйону "Львів", а минулого - на Схід поїхало спорядження для Національної гвардії. Туди увійшли намети, спальники, електрогенератори, електротехнічне обладнання. Також ми чекаємо на рації, їх зараз перепрошивають у Києві», - пояснив чиновник.

Читайте також: Як замовити бронежилет і каску для військових

Також вантажі із провіантом планують передати і для інших підрозділів Міністерства внутрішніх справ та Збройних сил України, які зараз перебувають в зоні АТО. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!