Вул. Стуса відкрили для проїзду: кілька маршрутів змінили схему руху. Деталі

4572 0
Вулиця Стуса на ділянці до вулиці Липова Алея – відкрита для руху транспорту. У зв’язку з цим частина громадського транспорту у Львові курсує за зміненими маршрутами.

У Львові маршрути №4А, №53 та №26 курсують зі змінами. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердили у прес-службі Львівської міської ради.

«Змінено маршрути міських автобусів №4а, №53 та №26. У напрямку до Сихова вони курсують по вул. Стуса – Тернопільській – Угорській, у зворотному напрямку – по вул. Угорській – Карбишева – Стуса. Щодо автобусів №30, то поки вирішуємо, як вони курсуватимуть, оскільки, як з’ясувалось, пасажирам сьогоднішній маршрут руху є зручнішим», – розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.

Читайте також: «Трамвай на Сихів»: чого не врахували проектанти

Нагадаємо, вулиця Стуса у Львові перекрита ще з березня минулого року. Відтоді автобусні маршрути №№ 4а, 26, 53 курсували за зміненою схемою

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!