На День героїв у Львові відбудеться пробіг місцями Бандери

1155 0
Цієї неділі відбудеться пробіг «Місцями Степана Бандери».
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У неділю, 23 травня, на честь Дня героїв України у Львові організовують пробіг довжиною 150 км «Місцями Степана Бандери». 

Пробіг почнеться 0 6:00 год у селі Старий Угринів, звідки родом Степан Бандера. Далі триматимуть курс на Стрий, куди мають прибути о 13:45 год до садиби родини Бандерів. Закінчиться пробіг у Львові о 21:00 біля пам’ятника Степану Бандері, що на вулиці Митрополита Ангеловича, 34.

Пробіг здійснюватимуть 5 любителів бігу, які час від часу будуть мінятися одне з одним. Загалом кожен учасник повинен пробігти 30 км. 

Читайте також: Навідати Бандеру. Віртуальна екскурсія у музей-садибу його родини

У Львові під час пробігу планують відвідати місця, які пов’язані з постаттю Степана Бандери. Це, зокрема, Академічний дім на вул. Коцюбинського, 21, де він проживав з 1929 до 1930 року, НУ «Львівська Політехніка», де Степан Бандера навчався, і Академічна гімназія на вул. Степана Бандери,14, де він у 1932 році знімав кваритру.

Додамо, що День героїв України відзначають щороку 23 травня на честь пам'яті всіх українців, які присвятили своє життя за свободу та незалежність країни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!