За рецептом львівської компанії у 700 броварнях світу варять пиво «putin hu*lo»

1482 0
Це перетворилося на ініціативу, де люди донатили гроші, за які купували для конкретних військових частин пікапи.
Фото: technotrenz.com

Фото: technotrenz.com

Після того, як у відкритий доступ виставили рецепти і макети етикеток найкращих сортів пива від львівської компанії, його почали варити у 700 броварнях по цілому світу. Про це у відеопроєкті «Тема тижня» на Тvoemisto.tv розповів співзасновник компанії !Fest Юрко Назарук.

Читайте також: «Треба однією рукою відстрілюватися, а другою не упустити майбутнє». Юрко Назарук про допомогу військовим і школу

«Ми зрозуміли, що як пивоварня не можемо ефективно працювати, тож переключилися на експорт. Вирішили виставити у відкритий доступ рецепти і макети етикеток наших найкращих сортів пива, відзначених міжнародними нагородами. Щоби крафтові пивоварні у світі могли ними користуватися і варити наше пиво в себе, а якщо мають змогу – донатити. Зараз його варять у 700 броварнях по цілому світу. Це неймовірний кайф, коли пиво «путін хуйло» випускають у Токіо», – каже Юрко Назарук.

Зокрема, за його словами, їхнє пиво варять у Японії, Гонконзі, Австралії, Бразилії, США, Канаді – на всіх континентах.

Ця історія перетворилася на ініціативу Brew for Ukraine з окремим сайтом brewforukraine.beer, де можна побачити, хто доєднався. Люди донатили гроші, за які купували для конкретних військових частин пікапи. Загалом, було акумульовано досить багато коштів, і ця ініціатива перетворилася на флешмоб.

Нагадаємо, що про те, як волонтери допомагають державі та армії, чому львівські діти в Америці збирають гроші на бойовий літак, чому школярам потрібне лиш очне навчання, як більшість країни стала бандерівцями і чому нам потрібні нові політики – у відеопроєкті «Тема тижня» на Тvoemisto.tv розповів співзасновник компанії !Fest Юрко Назарук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!