Заборона феєрверків та викриття диверсантів. Головні події дня у Києві

825 0
Дайджест новин за 23 червня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Безпекова ситуація 

У Києві продовжують виявляти підозрілих осіб, які можуть бути причетними до диверсійної роботи. Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов, передає Укрінформ.

«Київська обласна військова адміністрація повідомляє, що після закінчення бойових дій біля столиці активність диверсантів на Київщині зменшилася. Так, дійсно, певна частина диверсантів була знищена, але не виключено, що інша частина диверсантів перейшла в так званий сплячий режим і очікує на нове завдання від своїх московський кураторів. Безпосередньо в місті Києві продовжують виявляти підозрілих осіб, що можуть бути причетні до диверсійної роботи», – пояснює він.

Заборона феєрверків

Київрада заборонила на час війни продаж і запуск феєрверків у столиці, а також рух транспортних засобів, що використовують у конструкції систему випуску відпрацьованих газів «прямострум» та інші вихлопні системи, де відсутні шумопоглиначі. 

Освіта

Київський університет імені Бориса Грінченка та Муніципальний заклад вищої освіти «Київська Академія мистецтв» об'єднали в Київський столичний університет імені Бориса Грінченка. 

Відбудова будинків у Київській області 

23 червня на сесії Київської обласної ради прийняли дві програми, що допоможуть швидше отримати житло людям, які залишилися без домівок внаслідок війни. Завдяки цим програмам в найближчий час зможемо почати будівництво 560 будинків та викуп 2000 квартир.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!