Політична реклама

Задекларувати доходи львів'яни можуть до 30 квітня

1144 0
Останній день кампанії декларування доходів громадянами - 30 квітня.

Декларація про майновий стан і доходи за 2012 рік заповнюється особисто платником податку або його уповноваженою особою та подається до органу державної податкової служби за місцем реєстрації до 1 травня, - повідомляє прес-служба ДПІ у Залізничному районі Львова.

Допомогу у заповненні декларацій та безкоштовні бланки можна отримати у Центрі обслуговування платників податків за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35 або завітавши на офіційний веб-портал податкової служби.

Для зручності обслуговування громадян і підприємців податкова служба у 2013 році запровадила сервіс «Заповнення декларації про майновий стан і доходи», який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. 

Якщо платник податку вирішив подати декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді, зробити це йому необхідно не пізніше 24-ї години дня, у якому минає граничний термін її подання. Тобто, до 24:00 год. 30 квітня 2013 року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!