На Tvoemisto.tv стартувала пряма трансляція лекції американського правника

1927 0
Сьогодні, 10 червня, Український католицький університет спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) продовжує серію лекцій UCU Rule of Law Lecture Series від провідних американських правників, присвячених актуальним викликам та проблемам у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості. Долучайтесь до перегляду прямої трансляції лекції можна на Tvoemisto.tv.
фото: pinchukfund.org

фото: pinchukfund.org

Як інформують організатори, це вже друга лекція від UCU Rule of Law Lecture Series.  У рамках проекту сьогодні федеральний суддя США Лаурель Білер, Північний округ, Каліфорнія (US Federal Judge Laurel Beeler, Northern District of California) розповість про верховенство права в Америці.

Лекція відбуватиметься англійською мовою. Під час заходу буде забезпечуватися синхронний переклад. 

Місце проведення – конференц-зал Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а).

Початок заходу – 16:00. 

Пряму трансляцію лекції американського правника можна переглянути на Tvoemisto.tv.

Додаткова інформація[email protected], 0939939351

Проект організовується Центром верховенства права УКУ спільно з Проектом USAID «Справедливе правосуддя» за співпраці Асоціації правників України та Європейської Бізнес Асоціації.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!