Політична реклама

Завтра відбудеться мітинг працівників "Львівгазу"

1721 1
25 березня працівники ПАТ "Львівгаз" на вулиці Золотій, 42 з 8 ранку проведуть мітинг. Працівники - техніки, слюсарі, водії, контролери, інженери вимагають підвищити заробітна плату, яка в десятки разів різниться між оплатою праці керівників і працівників нижчої ланки. Про це Твоє місто повідомили організатори.

Окрім того, працівники "Львівгазу" вимагатимуть покращити умови праці, забезпечити необхідним для роботи устаткуванням та обладнанням.

Працівники "Львівгазу" разом із представниками "Правого сектору" планують поспілкуватися із головою правління "Львівгазу" Зленком Володимиром та пред'явити йому свої вимоги.


Читайте також:
25 Березня, 2014 16:44
666 ... подаючи львівській спільноті отаку інформацію про бідних газовщиків (продавців газу) , не завадило б розказати львів`янам про існуючі розміри зарплат отих "бідаків" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!