Політична реклама

Зі Львова відправили на лікування за кордон 41 майданівця

1624 0
Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила координатор лікування постраждалих на Майдані Наталія Іжицька.

«Із 41 потерпілого, яких відправили за кордон: 2 потерпілих доставили польські медики безпосередньо з Києва, 24 особи – це жителі міста Львова, інші потерпілі – із Львівщини, зокрема Золочівський район, Пустомитівський район, Сокальський район, а також були відправлені зі Львова за кордон й потерпілі із Тернопільської області», –  повідомила Наталія Іжицька.

Також медик зазначила, що загальна кількість звернень у Львові щодо відправки на лікування за кордон ставить на сьогодні 202 особи.

За її словами, на базі 8-ї міської клінічної лікарні та лікарні швидкої медичної допомоги у місті Львові були розгорнуті так звані пункти медичного сортування постраждалих на Майдані. 

«Ми оглянули найважчих клієнтів, після чого спільно приймали рішення про потребу відправити пацієнтів за кордон. Відповідно ми домовилися із іноземними колегами-медиками  про лікування, реабілітацією і при потребі протезування», – додала вона.

Джерело: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!