Політична реклама

Львів стане доступним за півціни

1561 0
Із 22 по 23 грудня у Львові проходитиме акція «Вихідні у Львові за півціни» з нагоди дня Святого Миколая.

Львів’яни та гості міста зможуть отримати 50% знижки на різноманітні послуги, - повідомляють "Варіанти"

«Ціни у святковий період стануть доступнішими не лише для туристів, а й для самих львів’ян, які отримають хорошу нагоду дізнатися більше про рідне місто на неординарних тематичних екскурсіях», – зазначає координатор акції Ольга Качмар.

Серед 50 учасників, що вже долучились до акції є і ті, що брали участь минулого року. Очікують, що до початку акції заклади ще подаватимуть заявки на участь.

Завдяки авіакомпанії, що долучилась до цьогорічного проекту мешканці Києва, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, Харкова та Сімферополя зможуть швидко і недорого прилетіти на відпочинок до Львова.

«МАУ вперше долучилась до цієї акції, ми очікуємо отримати туристичний потік на наших рейсах з міст України, а в перспективі і працю на міжнародних напрямках. Акційні квитки можна придбати на сайті авіакомпанії», – повідомляє Людмила Корженевська..

Деталізований перелік з усіма пропозиціями,стандартами та учасниками акції можна переглянути на сайті організаторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!