Київ

Бюджетна комісія Київради не погодила закупівлю 17 автомобілів Toyota Camry за 20 млн грн

890 0
Гроші могли витратити на інші, більш нагальні, потреби

Бюджетна комісія Київради розглянула пропозиції змін до бюджету Києва і не погодила видатки на закупівлю 17 нових автомобілів для КМДА.

«У нас зарезервовано в бюджеті міста Києва по спеціальному фонду бюджету на КМДА  2098600 грн, які зараз активно тендеряться на купівлю 17 тойот. У мене є пропозиція змінити цей рядочок в бюджеті і ці кошти передати для фінансування програми «Захисник Києва», - запропонував голова комісії Андрій Вітренко.

Зрештою в ході дискусій на голосування була поставлена пропозиція повернути ці кошти до резервного фонду Києва.

За це рішення проголосували 16 членів комісії, проти – 0, не голосували – 4.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради» 2-го травня оголосило тендер, який з'явився на Рrozorro, на закупівлю 17 легкових автомобілів. Загальна ціна за одиницю склала 981 805,00 грн. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!