Для чого на готелі на Міцкевича підсвітка та чи буде вона там завжди

1482 0
На регулярній основі готель підсвічуватимуть одним кольором.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Нещодавно з готелю на площі Міцкевича, 9, зняли брезент з риштування й львів'яни помітили якраве освітлення на фасаді верхніх поверхів. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv директор «Центру розвитку нерухомості» Євген Зінов’єв, ці вогники світитимуть завжди. 

«Основним кольором, який буде підсвічувати готель на регулярній основі, є теплий білий. Натомість можливість засвітити будівлю в різні кольори дасть змогу ситуативно відреагувати на знакові події чи дні для нашої держави. До прикладу, увімкнути синьо-жовту підсвітку чи у підтримку інших країн», – пояснив забудовник.

Читайте також: Пам'ятка архітектури XXI століття? Або про дискусію щодо готелю на Міцкевича

Станом на сьогодні відбувається лише тестування світильників, тому й вони змінюють колір.

Нагадаємо, що мешканці обурені його виглядом, адже вважають, що він відрізняється від початкової візуалізації. Водночас архітектори стверджують, що кінцевий проєкт могли побачити усі. Tvoemisto.tv написало про історію будівництва готелю, де можна було побачити новий його вигляд і що каже забудовник. Читайте у матеріалі.

Наталія Вареник

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!