Політична реклама

Для українських підприємців створили онлайн-бухгалтера

1169 0
Сервіс, який створив харків’янин, дозволяє підприємцям за допомогою кількох кліків мишкою здавати звіти в податкову службу, проходити державну реєстрацію і вести бухгалтерію через інтернет.

За допомогою сервісу можна здавати електронну звітність, створювати первинні документи, вести повноцінну бухгалтерію та навіть отримувати юридичні і бухгалтерські консультації.

Бізнесмен, який зареєстрований на сайті Таксер, тепер може не витрачати час на чергу в податковій інспекції. Для реєстрації на сайті треба всього лише вказати своє ім'я та ідентифікаційний код. Користувач  зможе вести на сайті  свою бухгалтерію і податковий календар, за допомогою  готових бланків оформляти заявку на реєстрацію підприємця чи здійснювати інші операції.

Послуга коштує 29 грн в місяць або 348 грн на рік для фізичної особи-підприємця.

Щоб вести електронний обмін документів з податковою, підприємець повинен придбати в спеціальному центрі електронний цифровий підпис і укласти договір з податковою інспекцією про визнання електронних документів. На документ, створений задопомогою Таксера, накладається електронний підпис підприємця. Після того файл шифрується і надсилається  у відповідний орган. Розшифрувати файл може тільки державна служба, якій адресовано  документ.

Веб-сервіс створений  для українських підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування 1, 2, 3 і 5 категорій. 

Джерело: Велика Ідея


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!