Київ

Екоактивістка Грета Тунберг приїхала до Києва

823 0
Активістка взяла участь у зустрічі, присвяченій подоланню екологічних наслідків війни, зокрема, підриву Каховської ГЕС.
Фото: ОП

Фото: ОП

Шведська екоактивістка Грета Тунберг прибула до Києва на зустріч із Володимиром Зеленським. Про це повідомили в ОП.

Тунберг взяла участь у зустрічі, присвяченій подоланню екологічних наслідків війни, зокрема, підриву Каховської ГЕС. Вона приїхала у складі Міжнародної робочої групи щодо екологічних злочинів Росії.

На зустрічі також були колишня міністерка закордонних справ Швеції Маргот Вальстрем, віце-президентка Європейського парламенту Гайді Гаутала та колишня президентка Ірландії Мері Робінсон.

Тунберг, зокрема, пообіцяла привертати увагу до екологічних наслідків війни РФ проти України, відзначили в ОП.

Нагадаємо, після підриву росіянами Каховської ГЕС Тунберг ретвітнула дописи офіційного акаунту України й Володимира Зеленського і заявила, що росія має понести відповідальність.

 

 

 

«Цей екоцид як продовження неспровокованого повномасштабного вторгнення Росії в Україну є ще одним звірством, яке залишає світ втраченим для слів. Наші погляди знову звернені до Росії, яка має відповісти за свої злочини», - написала вона.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!