Евакуаційними поїздами на Львівщину прибули ще 66 людей. Головне за добу

523 0
Головне за минулу добу у Львівській області.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Загроз ракетних ударів не виникало. На Львівщині все спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Евакуаційними потягами у Львівську область прибули ще 66 людей. До Перемишля зі Львівщини вирушила 1 421 особа.

Читайте також: Скільки коштуватиме сміттєпереробний завод у Львові

Підтримка ЗСУ. У фоє Народного дому Самбора презентували експозицію військових трофеїв з фотозоною, виставку світлин із зони бойових дій, а також крафтові вироби, сувеніри та великодні подарунки. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських воїнів. Відкрили виставку з ініціативи Координаційного центру допомоги армії Самбора та за участі Самбірського професійного ліцею. Оглянути можна до Великодніх свят.

Учні та викладачі Бродівської школи естетичного виховання провели благодійний концерт та зібрали для ЗСУ понад 12 тисяч гривень.

У Дрогобич завітала делегація з Польщі на чолі з депутатом Краківської міської ради Лукашем Вантухом. Гості привезли та роздали 100 продуктових пасхальних наборів для української, польської та єврейської громад.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!