На Львівщині через ремонт на електростанціях може виникнути дефіцит потужності

867 0
Можливо, доведеться застосовувати графіки відключень електроенергії.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

На Львівщині та в інших областях України триває масштабна ремонтна кампанія на електростанціях, щоб підготуватися до опалювального сезону. Обсяги робіт більші у порівнянні з минулими роками через те, що ворог атакував енергооб'єкти. Під час ремонтних робіт може виникнути дефіцит потужності в енергосистемі і через це доведеться застосовувати графіки відключень електроенергії. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Інші головні події минулої доби на Львівщині:

Повітряна тривога. Загроз ракетних ударів не виникало.

Електросистема. У селі Ставчани Львівського району встановили нову розвантажувальну трансформаторну підстанцію, яка покращить електропостачання мешканцям мікрорайону Виздра. Цей проєкт реалізували за сприяння Героя України, головного інженера Центрального РЕМ Богдана Калагурського.

Читайте також: На Львівщині з'явились нові графіки відключень світла

Міжнародна допомога. Поморянській громаді, що на Золочівщині, з Німеччини передали пожежний автомобіль, принтери та крісла колісні. Це допомога від благодійної організації «Heidenheim fuer Ukraine».

Благодійність. Для потреб ЗСУ жителі села Колоденці Львівського району зібрали 53 тисячі гривень під час благодійної премʼєри вистави «Лісова пісня». У Підберізцівському ліцеї провели благодійний ярмарок та акумулювали понад 34 тисяч гривень. Їх також скерують на потреби захисників.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!