На Львівщині відкрили два нові інтерактивні простори для дітей

776 0
Коротко про ключове з життя Львівщини.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На Львівщині відкрили ще два сучасні інтерактивні простори для дітей. У міській дитячій бібліотеці Золочева та бібліотеці для дітей у Пустомитах. Кімнати облаштували благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка Україна» та Львівська ОВА у межах Меморандуму про співпрацю. Загалом на Львівщині ми облаштували 8 таких кімнат із сучасними технологіями, іграми для місцевих дітей та з числа ВПО. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Крім того, голова ЛОВА повідомив головні новини за минулу добу:

Повітряна тривога. Доба в області минула без тривог.

Ліга нескорених. Управління молоді та спорту Львівської ОВА працює над запуском проєкту з розвитку адаптивного спорту для військових та ветеранів – «Ліга Нескорених». Проєкт включатиме комплекс заходів та можливостей, які діятимуть для воїнів та ветеранів Львівщини. Зокрема розвиток відповідної інфраструктури, проведення відкритих тренувань, організація серії обласних змагань впродовж року. 

Міжнародна допомога. Для допомоги постраждалим від гендерно зумовленого насильства Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) передав на Львівщину 3 автомобілі. Їх надав уряд США за підтримки уряду України. Загалом в області нашої держави передали 60 таких автівок.

Читайте також: Львівські пластуни збирають кошти на будівництво туристичного прихистку на горі Парашка

Бібліотечний простір. У Миколаївській громаді створюють сучасний дитячий простір у межах обласного проєкту Львівської ОВА «Створення сучасних бібліотечних просторів». Це роблять на базі Миколаївської центральної бібліотеки. Дитяча кімната буде укомплектована всім необхідним для цікавого дозвілля, розвитку та психоемоційного розвантаження, щоб малеча могла навчатися граючись.

Спортивні заходи. Моршин приєднався до проєкту «Активні парки – локації здорової України», в межах якого передбачені безкоштовні спортивно-тренувальні заходи для різних груп населення. Проєкт реалізують за підтримки Президента України та Міністерства молоді та спорту України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!