Політична реклама

Головним героєм комп'ютерної гри про Майдан є козак

1462 0
Програмісти зі Львова на початку року створили комп'ютерну міні-гру "Bimber" на основі подій на Майдані.

"Ідея створити гру виникла ще наприкінці грудня місяця минулого року, і була практично готова, проте ми перейнялися подіями 19 січня і не могли собі дозволити показати гру в цей час, тому вона була запущена пізніше. Мотивацією для її створення стало те, що людям котрі хотіли підтримати акції протесту і бути присутніми на майдані у місті Київ всіляко перешкоджали. Таким чином для того щоб потрапити в центр подій багатьом доводилось долати безліч перешкод як із міліцією, представниками ДАІ, так і з транспортом та іншими чинниками. Зокрема і нам самим доводилось з цим стикатись коли здійснювали поїздки на майдан. Наразі працюємо над продовженням "Bimber" і сподіваємось, що вона сподобається людям", - розповіли програмісти, які побажали залишитися невідомими.

Гра "Bimber" представляє собою цей процес потрапляння на Майдан, долання перешкод, лабіринтів, і уникнення сутичок з міліцією і Беркутом. Головний персонаж – вусатий козак із чубом - уособлює активістів на майдані. Аби пройти лабіринт, йому потрібно битися із беркутівцями, збирати вибухівки і виявляти винахідливість. У грі є кілька рівнів, які відкриваються тоді, коли пройдено попередній, легший рівень гри.

Погратися у віртуальний Майдан у грі "Bimber" можна на сайті  yuvaro.net.

Джерело: Gazeta.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!