Карантин через COVID-19 продовжили до червня

912 0
Карантин через Covid-19 вперше впровадили 12 квітня 2023 року.
Фото умовне

Фото умовне

Кабінет міністрів продовжив до 30 червня режим надзвичайної ситуації і карантин по всій території України. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Продовжено для єдиної державної системи цивільного захисту на всій території України режим надзвичайної ситуації до 30 червня 2023 року. Також продовжено карантин на всій території України до 30 червня 2023 року», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що із 14 по 20 квітня на Львівщині провели 2 925 досліджень на наявність Covid-19. Серед них 191 результат виявився позитивним. За тиждень у Львівській області одужали 644 пацієнти, проте медики зафіксували також 3 летальних випадки. На стаціонарному лікуванні перебувають 147 людей.

Читайте також: У Львові починають діяти мобільні пункти вакцинації. Розклад

Нагадаємо, що вперше через поширення коронавірусу 12 березня 2020 року по всій території України запровадили карантин, що мав тривати до 3 квітня. Через це у Львові закрили всі ТРЦ, магазини, ресторани, кафе та заклади культури, натомість залишаються працювати продуктові магазини, аптеки та АЗС. А за порушення карантину ввели штрафи.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!