Київ

КМДА запустила ще один автобусний маршрут від Либідської до Деміївської. Схема

831 0
Водночас ЦОДР закриває праву смугу проїжджої частини з бульв. Миколи Міхновського до просп. Валерія Лобановського
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 13 грудня від станції метро "Либідська" до станції метро "Деміївська" буде організовано рух тимчасового автобусного маршруту. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Маршрут курсуватиме за наступною схемою:

Вулиця Антоновича – бульвар Миколи Міхновського – проспект Голосіївський – проспект Науки – вулиця Саперно-Слобідська – проспект Науки – бульвар Миколи Міхновського – вулиця Велика Васильківська – вулиця Загородня – вулиця Антоновича.

Також Центр організації дорожнього руху інформує водіїв, що до 15 грудня перекрито праву смугу проїжджої частини з бульв. Миколи Міхновського до просп. Валерія Лобановського. Зміни пов’язані з плановим ремонтом київського метрополітену, де фахівці підвищуватимуть стійкість тунельних споруд. У ЦОДР додали, що перекриття руху наземного транспорту дасть змогу швидше виконати роботи.

Нагадаємо, у зв'язку з необхідністю термінового ремонту на перегінному тунелі між станціями «Деміївська» та «Либідська» з 9 грудня рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією метро відбуватиметься між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська». Відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців. На час ремонту між станціями запустили маршрути наземного транспорту. 11 грудня, на вулиці Васильківській запустили виділену смугу для громадського транспорту. Однак зранку на Теремках утворилися затори, а на станції «Либідська» люди стоять у величезних чергах, щоб потрапити у метро. У  зв’язку з підтопленням тунелів Київського метрополітену розпочато досудове розслідування

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!