Київ

Київ продав за 38 млн грн три ділянки під облаштування паркінгів та автомийки

707 0
Стартова ціна одного з лотів зросла з 10 до 30 мільйонів гривень
Умовне фото / Unsplash

Умовне фото / Unsplash

Київ отримає понад 38 мільйонів гривень завдяки електронним земельним торгам: стартова ціна лота зросла утричі. Про це повідомив Департамент земельних ресурсів КМДА.

Як інформує Департамент, за підсумками торгів у власність та оренду передадуть три земельні ділянки для експлуатації й обслуговування паркінгів та автомийки. Стартова ціна одного з лотів зросла з 10 до 30 мільйонів гривень, а загалом до міського бюджету надійде понад 38 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у липні суд повернув Києву ділянку на Оболоні, на якій планувалося будівництво паркінгу, але за 16 років так і не розпочалося.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!