Лівий та правий береги Дніпра в Києві об’єднали прапором України. Фото

4860 0
Його довжина складає 430 метрів.

У межах мистецької акції «Україна єдина» в Києві символічно з’єднали лівий і правий береги Дніпра за допомогою державного прапора довжиною 430 метрів, передає Цензор.нет.

Прапор розгорнули через Парковий пішохідний міст на Труханів острів. 

«Акція символізує єдність українського народу в боротьбі за незалежність України», – пояснили у Міністерстві культури та інформаційної політики. 

Читайте також: Завтра Львів попрощається з Героєм Василем Єстеферовим

Серед ініціаторів акції – Міністерство, Херсонський театр імені Миколи Куліша, громадськість разом з тимчасово переміщеними жителями Маріуполя, Мелітополя та інших міст України.

Нагадаємо, 21 серпня будівельна компанія «Вертикаль» провела в Івано-Франківську мистецький перформанс, присвячений творчості сміливих поетів, яких знищив тоталітарний сталінський режим у 20-30 роках XX століття. Поезію читали заслужений артист України Олексій Гнатковський, працівники компанії та охочі глядачі під акомпанемент струнного оркестру «Quattro Corde», який виконував музичні твори українських класиків.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!