Львів’ян кличуть на відеомапінг з нагоди Дня Незалежності

2459 0
Відеомапінг відбудеться на Сихові, на фасаді храму Різдва Пресвятої Богородиці.
фото лмр

фото лмр

Сьогодні, 25 сепрня, о 22:00 на фасаді храму Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, відбудеться відеомапінг «Обличчя Незалежності». Під час відеомапінгу буде зображено роль молоді в процесі державотворення України, передає прес-служба ЛМР.

«Будуть зображені історичні постаті, а також сучасні, молоді люди, які загинули за волю та незалежність України, зокрема, Юрій Вербицький. Музика для відеомапінгу написана композиторами Усеїном Бекіровим та Ігорем Мельником», – зазначила Марта Іванишин, директор ЛКП «Культурно-освітній центр ім. О. Довженка».

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові. Тvoemisto.tv рекомендує

Нагадаємо, вчора на площі Ринок на фасаді Ратуші відбувся відеомапінг, над яким працювали два відеохудожники — Володимир Стецькович та Роман Дзвонковський. Під час відеомапінгу були ілюстровані історичні факти про Україну з 1991 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!