Львів’ян запрошують на благодійний квест для допомоги «Айдару»

2302 0
У неділю, 2 листопада, у Львові пройде квест, приурочений 96-й річниці Листопадового зриву. Старт квесту о 13:00 на площі біля пам’ятника Іванові Франку. Цей захід буде благодійним.
Фото: news-for.me

Фото: news-for.me

Квест до річниці цих відомих історичних подій вже став традицією і цього року пройде втретє. Організатор – молодіжне об’єднання «Граніт», інформує прес-служба Львівської міськради.

«Цього року наш осінній квест є особливим. По-перше, ми працюємо над цікавішими завданнями, ніж у попередні роки. По-друге, вперше такий квест є доброчинним: всі зібрані під час гри кошти ми передамо на потреби хлопців з добровольчого батальйону «Айдар», – розповів член об’єднання Юрій Дворник.

Для того, щоб сформувати команду, потрібно попередньо зареєструватись. Більше деталей щодо квесту можна знайти за посиланням: https://vk.com/lustopadzriv. Деталі – за телефоном: 096-593-82-50.

Довідка:

Молодіжне об’єднання «Граніт» – молодіжна громадська організація, що є організатором спортивних, патріотичних, мистецьких заходів, спрямованих на всебічний розвиток української молоді.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!