Львів’ян запрошують на презентацію поетичної збірки Ніни Кур’яти

1424 0
Ілюстрації до віршів створила київська художниця Ілона Сільваші.
Фото: прес-служба ВСЛ

Фото: прес-служба ВСЛ

У Львові відбудеться презентація поетичної збірки української журналістки та поетеси, головної редакторки «ВВС Україна» Ніни Кур’яти «Я буду дивитися, як ти пишеш», яку видало «Видавництво Старого Лева». Про це інформує прес-служба видавництва.

«Читач може знайти у збірці вірші різних років, написані за різних обставин. Мені виявилося дуже цікаво спостерігати, як рукопис перетворюється на книжку, як кожна правка редакторки чи ілюстрація художниці робить свій внесок. Якщо дивитися на цю книгу відсторонено, як на цілісний продукт — це дуже захопливий для мене процес, тому що відтепер вірші живуть своїм, окремим життям, а я почала їх переосмислювати», — розповідає Ніна Кур’ята.

Зустрітися та поспілкуватися з авторкою книги можна буд сьогодні, 26 березня, о 18:30, у книгарні «Є» (проспект Свободи, 7). 

Довідка

Ніна Кур’ята — українська журналістка, біолог та поетеса. Лауреатка ІІІ премії літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» 2002 року, дипломант міжнародного літературного конкурсу «Гранослов-2002», переможець міжнародного літературного конкурсу «Гранослов-2003». Авторка поетичних збірок «Вуличка гравію», «Сіль і світло».
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!