Маленьких львів’ян кататимуть у собачій упряжці

3390 0
Окрім того, у Зимовому парку можна покататися ще й на санчатах, тюбах, сноубордах та відвідати ярмарок.

До Львова повернулася зима і Парк культури знову запрошує провести активно вихідні на

свіжому повітрі. Відвідувачам звично пропонують покататися на санчатах, сноутюбах, лижах у екстрим-зоні. Також на ярмарку можна поласувати смачними пампушками, сулугуні, шашликом, різноманітними напоями.

Читайте також: Наймолодших львів’ян навчать дизайну

Головною атракцією недільного Зимового парку стане можливість покататися на собачій упряжці. Уже вкотре учасники львівського спортивно-туристичного клубу «Аквілон» прийдуть катати відвідувачів парку. Особливо цікавим цей вид дозвілля є для дітей.

Покататися на санчатах, які везтимуть собаки, наймолодших львів’ян та їх батьків запрошують у неділю, 8 лютого, на 13 годину.

Місце: Парк культури та відпочинку ім. Хмельницького.

Санчата та тюби можна взяти на прокат. Година оренди санчат 20-50 грн, а сноутюба – 30 грн. за півгодини. Більше деталей – на офіційній сторінці Зимового парку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!