Київ

Місце МАФів пустим не буває. Що пропонують встановлювати замість кіосків на Берестейській у Києві

757 0
Думки киян поділилися: одні вказують на необхідність встановлення лавок, інші – проти та вказують, що вони стануть місцем розпиття алкогольних напоїв.

У Києві біля зупинки громадського транспорту, поблизу ст. м «Берестейська» демонтували МАФи, натомість зелена зона має вигляд вирівняної земельної ділянки. Про це дописує столичний активіст Павло Постоєнко у Facebook-спільноті «Тисни».
 
Він обурений, що комунальники району аргументують невстановлення місць короткочасного відпочинку наявністю парку поруч, а також ускладненістю руху для пішоходів та майбутніми скаргами мешканців багатоквартирних будинків, розташованих поруч.
 
 
 
«У новому сквері працівники УЗН Шевченківського району «зажали» зробити місця для лавочок і встановити їх, тому що поряд парк (йдіть туди), заважатиме пасажирам метро (метро зовсім в іншому боці і вони там теж не захотіли ставити лавочки) і мешканці можуть скаржитися (хоча це не під вікнами у житлових будинків і шум від дороги та трамваю набагато більший)», – йдеться в дописі.
 
Натомість у коментарях вказують на близькість до будинків поруч та зазначають, що встановлені лавки стануть місцем розпиття алкогольних напоїв. Замість цього пропонують на місці демонтованих кіосків висадити дерева та кущі.
 
Нагадаємо, у «Київзеленбуд» показали, як виглядає новий сквер, який облаштували на місці демонтованих МАФів.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: маф, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!