Київ

Місяцями київські правоохоронці не помічали роботу клубу «Boho» у комендантську годину, – розслідування

1269 0
Днями поліція склала протокол на адміністратора закладу. Санкція статті передбачає від 6800 до 13600 гривень штрафу.
Фото: Boho. Restaurant, Karaoke, Patio / Facebook

Фото: Boho. Restaurant, Karaoke, Patio / Facebook

Київський заклад Boho Club місяцями працював під час комендантської години. Про це йдеться в матеріалі журналіста «Української правди» Михайла Ткача.

Декілька днів тому журналісти УП навідалися до київського клубу Boho перевірити інформацію від своїх джерел про нічну роботу закладу. Попри комендантську годину він активно приймав відвідувачів — біля входу зупинялися автівки і до клубу заходили люди.

За словами Ткача, до п'ятої ранку поліція так і не приїхала задокументувати порушення, хоча він телефонував 102 та звертався до екіпажів.

«Місяцями правоохоронці "не помічали" роботу ресторану "Бохо" в самому центрі Києва в комендантську годину. В той час як нашій знімальній групі вистачило лише однієї ночі для того, щоб побачити близько 200 людей (більшість чоловіки), які в кращому випадку перебували напідпитку», — написав Ткач на своїй сторінці у Facebook.

Журналіст оприлюднив декілька фотографій відвідувачів та попросив користувачів мережі допомогти їх впізнати.

Нагадаємо, 1 жовтня столична поліція притягнула до відповідальності адміністратора закладу. Правоохоронці склали протокол за ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає від 6800 до 13600 гривень штрафу.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!